top of page

Over Mij

Nassim Machrouhi is een Nederlandse acteur met een goede bos krullen. Hij is geboren in 1996 te Rotterdam en heeft Marokkaanse roots.

Sinds zijn zesde is hij in verschillende theaterproducties te zien. Onder andere bij het Jeugd Theater Hofplein in Rotterdam, waar hij acht jaar les heeft gevolgd. Naast Het Hofplein heeft hij ook liedjes mogen inzingen voor het RO-Theater.

Nadat hij het theater een tijdje heeft losgelaten, is hij sinds 2020 weer bezig met fulltime acteren. Nassim speelt o.a. in diverse tv- en online commercials. Hij heeft gewerkt met grote merken als Phillips, McDonalds, Seat, Vodafone, UEFA en nog veel meer!

Ook speelt hij in verschillende films en series. De grootste rol die hij tot nu toe heeft gespeeld is die van drugsdealer in de film 'Cyanide', een Amazon prime productie. Een andere rol is die van piraat in de serie 'Lampje' van de NPO. Hij is ook stuntdubbel geweest voor acteur Olaf Aiti in Het Gouden Uur op Netflix.

Nassim is een echte bruggenbouwer en gelooft dat je veel kunt bereiken met een positieve instelling. Hij is altijd vrolijk en is in elke situatie op zijn gemak. Ook weet hij anderen op hun gemak te stellen door zijn toegankelijke houding. Via zijn acteerwerk en levensvisie hoopt hij andere te inspireren.

DSC07698.jpg
bottom of page